L-Glutamín 1000 g - GymBeam
Kód: ID1731_1Súvisiaci tovar
Podrobný popis
L-Glutamín 1000 g - GymBeam
L-Glutamín 1000g je neesenciálnou aminokyselinou syntetizovanou v svalovom tkanive, ktorej hladina klesá pri vykonávaní náročného tréningu. Je stavebným materiálom pre tvorbu bielkovín v svaloch, avšak organizmus si ju vo väčšom množstve nevie vytvoriť, a preto je vhodné ju suplementovať.
L-Glutamín - dôležitá aminokyselina vyrobená šetrnou metódou fermentácie
L-Glutamín je neesenciálna aminokyselina v práškovej forme, ktorá tvorí až 60 % z aminokyselinového podielu v svaloch. Ľudské telo ho vytvára z kyseliny glutámovej, ktorú telo nedokáže samo vytvoriť a musí ju prijímať v strave. Je jednou z aminokyselín, ktorá sa podieľa na tvorbe bielkovín v svaloch. Počas zvýšenej záťaže organizmu dochádza k zníženiu hladiny glutamínu, a preto je pre športovcov a aktívnych ľudí vhodné ho suplementovať.
L-Glutamín je vyrobený šetrnou metódou fermentácie (kvasenia), a teda pri spracovaní nie sú použité agresívne chemikálie ani vysoké teploty. V jednej dávke produktu sa nachádza až 5g L-Glutamínu, ktorým doplníte stavebný materiál pre obnovu a rast svalov.
L-Glutamín a jeho výhody:
- L-Glutamín vyrobený metódou fermentácie
- tvorí 60 % aminokyselín v svaloch
- podieľa sa na tvorbe bielkovín pri proteínovej syntéze
Balenie:
Dávkovanie:
Neochutený a príchuť Zelené jalbko: Odporúčaná dávka je 5 g (1 odmerka), užíva sa rozmiešaná v 200 ml vody 2x denne. V tréningový deň odporúčame užívať 5 g hodinu pred tréningom a 5 g hneď po tréningu. V netréningový deň užívajte 5-10 g L-Glutamínu pred spaním.
Zloženie:
Neochutený: 100% L-Glutamín.
Tabuľka nutričných hodnôt:
Nutričné hodnoty (unflavored) |
1 dávka (5 g) |
L-Glutamín |
5000 mg |
Upozornenie: Výrobok nie je náhradou pestrej a vyváženej stravy. Neprekračujte odporúčanú dennú dávku. Skladujte v suchu pri teplote 25°C. Chráňte pred mrazom a priamym slnečným žiarením. Nevhodné pre deti, tehotné a dojčiace ženy. Skladujte mimo dosahu malých detí. Výrobca neručí za škody vzniknuté nevhodným použitím alebo skladovaním.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.
Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.